چكيده در اين پژوهش تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري ايران با مراجعه و ملاحظه قوانين و مقررات اعم از ماهوي و شكلي مورد بررسي قرار گرفت كه مقنن با مد نظر قرار دادن جنسيت زن و مرد،تفاوت و تمايز در برخي موضوعات را اعمال كرده است. در عناوين مجرمانه جرايمي شناسايي گرديده است كه مختص جنس ...
عنوان تحقيق: بحران هويت جنسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 20 شرح مختصر: در دنياي امروز، دنيايي كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوي مدرنيست مي رود، در همه ابعاد زندگي شاهد دگرگوني و تغيير نقش هاي جنس مخالف اين پرسش را در ذهن مي zwnj;آورد كه نقش حقيقي زن و مرد در يك جامعه چيست؟ آيا ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
چکيده فصل اول- كليات مقدمه 2 بيان مسأله 5 ضرورت و اهميت تحقيق 8 اهداف تحقيق 10 فصل دوم- ادبيات موضوع گفتار يكم- خانواده 12 تعريف خانواده 14 اهميت خانواده 16 گفتار دوم - آسيبهاي خانواده 19 اختلاف خانوادگي 22 خشونت خانوادگي 24 تجاوز جنسي عليه زنان 26 تجاوز جنسي عليه كودكان 29 فقر و انحرافات ...
عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 192 شرح مختصر: موضوع اين پايان نامه بررسي مقايسه اي ويژگيهاي خانوادگي زنان روسپي و غير روسپي شهر تهران است . سئوال اصلي پژوهش اين است که : آيا بين زنان روسپي و زنان غير ...
اين پايان نامه تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94 شامل فايل به صورت word مي باشد توضيحات محصول تعداد صفحه:84 چکيده تحقيق حاضر به تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران ميپردازد. جامعه آماري اين تحقيق دختران و پسران شهرستان پارسيان ...
عنوان پايان نامه: نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت زناشويي دانشجويان متاهل دانشگاه پيام نور(همراه با پرسشنامه و کار آماري) پايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسي-رشته روانشناسي عمومي فرمت فايل: word تعداد صفحات: شرح مختصر: هدف از پژوهش حاضر بررسي تاثير نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت ...
عنوان تحقيق: بررسي موضوعي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 72 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان تحقيق: بررسي مفهومي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 117 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان پايان نامه: جنسيت و زيبايي شناسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 246 شرح مختصر: اين رساله شامل ترجمة فصولي از كتاب laquo;جنسيت و زيبايي شناسي raquo; به تأليف كارولين كورس ماير، استاد فلسفه در دانشگاه ايالتي نيويورك و مقدمة مترجم (شيرين شفائي) مي zwnj;باشد. هر فصل از كتاب به بحث در ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
عنوان تحقيق: بررسي تفاوت هاي جنسي در اضطراب اجتماعي نوجوانان فرمت فايل: word تعداد صفحات: 87 شرح مختصر: اضطراب اجتماعي اضطرابي است كه خصوصاً هنگام برخوردهاي اجتماعي متقابل افراد با يكديگر بوجود مي zwnj;آيد افرادي كه از اضطراب اجتماعي رنج مي zwnj;برند با افزايش مسائل رواني، ...
مقاله بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM در 16 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
مقاله بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM در 16 صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه:
بدون شك یكی از مهمترین دغدغه های مدیران آزمایشگاه ها، اجراء استاندارد كلیه فرایندهای آزمایش میباشد و بسیاری در جهت تحقق اهداف مزبور منابع زیادی در اختیار قرار می دهند. ولی متأسفانه در بررسی نهایی نتایج استاندارد سازی مطلوب نبوده و بسیاری از آزمایشگاه ها در اجراء مدیریت جامع كیفیت موفق نگردیده اند.
در این مقاله به بهینه سازی در مدیریت آزمایشگاه و بررسی علل عدم تحقق TQM اشاره میشود.
روش اجراء:
آزمایشگاه به عنوان یك مركز خدمات تخصصی نیازمند مدیریت صحیح در كلیه فرآیندهای جاری میباشد و زمانیكه فرد به اهمیت نتایج آزمایش در روند تشخیص و درمان بیمار آگاه می باشد، به ارزشمندی مدیریت بهینه در آزمایشگاه واقف می گردد.
در بررسی جامع به مدت 3 سال (1381 الی 1383) در آزمایشگاه بیمارستان آیت الله كاشانی تهران مدیریت جامع كیفیت اجراء و نتایج قابل قبولی كسب گردید.
با اجراء برنامه TQM در سال 1381 نتایج موردنظر محقق نگردید. در بررسی به عمل آمده علت آن عدم بسترسازی مناسب جهت تحقق اهداف برنامه مشخص گردید.
برنامهریزی مدیریت جهت استانداردسازی در آزمایشگاه زمانی محقق می گردد كه بسترسازی مناسب جهت اجراء برنامه های TQM وجود داشته باشد و در حقیقت عدم موفقیت برنامه های فوق، عدم توجه به موارد مذكور میباشد. در بسترسازی مناسب مدیریت كیفیت نكاتی حائز اهمیت میباشد كه مدیران كمتر به آن توجه نموده و این نكات ارزشمند از نگاه مدیران دور مانده است.
در برنامهریزی انجام شده كلیه مواردی كه باعث اختلال و جلوگیری اجراء برنامه TQM می گردد، مورد مطالعه قرار گرفته، راهكارهای اجرایی آن جهت برطرف نمودن مشكلات موجود تدوین شده، كلیه موارد اجراء گردیده است و یك سیستم نظارتی كنترل كامل بر اجراء آن را بر عهده دارد. با رفع موانع موجود بستر مناسبی جهت برنامه TQM ایجاد شده است.
نكات ارزشمند در بسترسازی مدیریت جامع كیفیت به شرح ذیل بیان می گردد.
1- آموزش (Education) :
آموزش به عنوان یكی از اركان اصلی سیستم تأثیر مستقیم در كیفیت خدمات ارائه شده دارد. مراكز درمانی كه آموزش را به عنوان یكی از برنامه های عملیاتی خود در نظر گرفته و اجراء می نمایند فعالیت با دقت و صحت بالاتری ارائه می دهند.
در عبارت دیگر:
«آموزش كار»
آموزش به عنوان یكی از اركان فعالیت آزمایشگاه محسوب شده و یك فعالیت جانبی و سلیقه ای نمی باشد. آموزش در آزمایشگاه را میتوان به آموزش مداوم، مقطعی و سایر گروه های پزشكی تقسیم بندی نمود.
الف- آموزش مداوم: در این نوع آموزش برنامه روزانه، هفتگی، ماهانه، سالیانه و به طور اتفاقی Random در صورت نیاز وجود دارد. با این برنامه پرسنل با آموزش عجین شده و آموزش را جزئی از برنامه كاری خود محسوب می نمایند. زمینه های مختلف و جنبه های گوناگون را میتوان در برنامه آموزش مداوم گنجانید كه مهمترین آنها به شرح ذیل میباشد.
U مرور اصول اولیه آزمایشگاه (Review)
U مرور مطالب عملی در آزمایشگاه (Practical)
U كارگاههای استانداردسازی (Standard workshop)
U معرفی آزمایشات جدید (new test)
U بحث (Standard Operation Procedure) SOP
ب- آموزش مقطعی: در آموزش مزبور برنامه ها با سطوح بالاتر و به طور مقطعی جهت پرسنل برگزار می گردد كه مهمترین موارد آن به شرح ذیل میباشد.
U بهره وری از دانش و تجربه اساتید جهت آمادگی مباحث تئوری و عملی پرسنل
U حضور در كنگره ها و بازآموزی های سراسری و تخصصی و كارگاه های عملی
ج- آموزش سایر گروه های پزشكی:
با توجه به اینكه گروه های پزشكی اعضاء كاملاً مرتبط بر هم بوده و فعالیت گروهی تیم های مزبور باعث روند تشخیصی و درمانی بیماران می گردد لذا آموزش پرسنل آزمایشگاه همراه با آموزش سایر پرسنل مرتبط به آزمایشگاه ضروری میباشد تا اثربخشی لازم در استانداردسازی وجود داشته باشد. مهمترین گروه های پزشكی به شرح ذیل می باشند.
U گروه پزشكان: دوره های بازآموزی، سیستم نوشتاری
ارزشمندی آموزش مزبور در نحوه درخواست مناسب آزمایش و تفسیر نتایج آن میباشد.
U گروه پرستاری: دوره های بازآموزی، سیستم نوشتاری.
پرستاران به عنوان مهمترین رابط بیماران بستری با آزمایشگاه نقش بسیار مهمی در آماده سازی بیمار قبل از آزمایش، نمونه گیری و ارسال صحیح نمونه به آزمایشگاه دارند.
3- تجهیزات (instrument) :
گروه ارزشمند در جهت اجراء، تسریع و افزایش كیفیت آزمایشگاه میباشد و برنامهریزی اصولی در زمینه تجهیزات، روند فعالیت صحیح سیستم را تضمین می نمایند.
هدف استانداردسازی روند كاربری، سرویس و نگهداری تجهیزات با حداكثر بهره وری و حداقل اتلاف انرژی (هزینه، زمان و نیروی انسانی جهت تعمیر و سرویس و جبران عدم استفاده از دستگاه در زمان سرویس) میباشد.
مهمترین اقدامات اجرایی جهت تجهیزات به شرح ذیل میباشد:
آموزش كامل كاربران در راه اندازی و اپراتوری دستگاه
تدوین شناسنامه دستگاه و ثبت كلیه مشخصات آن.
تدوین برنامه مدون نگهداری و سرویس كاربران و نصب در كنار دستگاه
4. طراحی دفاتر مخصوص تجهیزات آزمایشگاه، كه در آن روزانه كلیه مشكلات، آلارم ها، اقدامات انجام شده در رفع معایب، سرویس، كالیبراسیون، جنرال سرویس، تعمیر و تعویض قطعات و در مجموع تمام مواردی كه در طول روز مربوط به دستگاه میباشد، ثبت می گردد.
تعهد شركت های مربوط مبنی بر سرویس و تأمین قطعات با كیفیت و زمان قابل قبول.
4- انبار ware house :
یكی از ضروری ترین موارد در آزمایشگاه ایجاد مجموعه خرید، توزیع و مصرف بهینه و استاندارد میباشد. كه باعث كاهش چشمگیر اتلاف انرژی می گردد و مدیران توانمند با برنامهریزی مستند در انبار به راحتی سیستم مزبور را كنترل می نمایند.
در اجراء برنامه مستند انبار موارد ذیل قابل اهمیت میباشد.
U ایجاد دستورالعمل انبار و پروسه مربوط
U توجیه كلیه پرسنل و ملزم نمودن به اجرا كامل آن
U ایجاد تفویض اختیار به مسئول خرید، مسئول انبار با نظارت مسئول فنی و سوپروایزر آزمایشگاه
U مستندسازی كلیه درخواست های خرید، ورود اجناس به انبار، درخواست تحویل اجناس توسط مسئولین بخش و خروج جنس از انبار، آمار كلیه موارد مصرفی خریداری و تحویل به بخش و مقایسه با پذیرش آزمایشگاه.
5- كارورزی (Hospital Training) :
ارزشمندی كارورز و كارآموز در سیستم های درمانی به جهت تبدیل محیط كار به محیط آموزشی میباشد. هدایتمندی صحیح كارورز ارزش یادگیری برای وی و ارزش مرور مباحث علمی و عملی برای پرسنل دارد. در اجراء برنامه مزبور موارد زیر قابل توجه میباشد.
الف- دستورالعمل اجرایی كارآموزی آزمایشگاه (پروتكل كارآموزی)
ب- توجیه كارآموزان زمان ورود به آزمایشگاه از لحاظ اجراء پروتكل كارآموزی و حضور و غیاب و رعایت مسائل اخلاقی
ج- اجراء عملیات كارورزی و ارتقاء سطح علمی و عملی
د- آزمون های استاندارد.
6- ارتباط با پزشكان (Relation of Physician) :
هدف ارتقاء سطح همكاری پزشك و آزمایشگاه در جهت افزایش كیفیت خدمات رسانی آزمایشگاهی میباشد. موارد قابل اجرا به شرح ذیل میباشد:
U نظرسنجی از كلیه پزشكان مبنی بر عملكرد خدمات رسانی آزمایشگاه.
U حضور پزشكان در كمیته های مرتبط با آزمایشگاه و كسب نظرات پزشكان
- برنامه های آموزشی پزشكان توسط مدیران آزمایشگاه
7- ارتباط با سیستم پرستاری (Relation of nursing system) :
هدف ارتقاء سطح همكاری و ارتباط آزمایشگاه و سیستم پرستاری با هدف افزایش صحت و دقت عملكرد آزمایشگاه میباشد. در اجراء سیستم مزبور موارد ذیل قابل اهمیت میباشد.
- هماهنگی لازم و ایجاد دستورالعمل و بخشنامه مورد توافق طرفین در تمام مواردی كه فصل مشترك بین دو مجموعه وجود دارد مانند نمونه گیری بخش. نمونه گیری اورژانس، نمونه گیری اطفال، فصد خون، تحویل درخواست آزمایش، ارائه جوابهای آزمایش به بخش
- برگزاری جلسات مداوم و بیان نظرات مسئولین پرستاری و آزمایشگاه و بررسی مشكلات موجود.
- اجرای برنامه های آموزش سیستم پرستاری و كسب اطلاعات كامل پرسنل مزبور.
8- ارتباط با بیمار (Relation of Patient) :
هدف تبیین نقش بیماران در عملكرد آزمایشگاه و تلاش در جهت تكریم بیماران و افزایش خدمات رسانی به بیماران میباشد. مهمترین موارد در ارتقاء گزینه فوق بدین شرح میباشد:
U توجیه بیماران در مواردی كه بیمار در دقت و صحت آزمایشگاه نقش موثری دارد.
الف- انتشار و توزیع بولتن های اطلاع رسانی مبنی بر نقش بیماران در خطاهای قبل از آزمایش (Preanalysis Error)
ب- انتشار توزیع برگه های اطلاع رسانی آزمایشات خاص مانند نحوه صحیح جمعآوری ادرار 24 ساعته یا نحوه صحیح آزمایش GTT.
U تكریم بیماران و افزایش خدمات رسانی جهت افزایش رضایتمندی مشتری.
الف- ساعات پذیرش و جوابدهی ایده آل برای بیماران.
ب- اولویت پذیرش بیماران بالاتر از 70 سال و كمتر از 1 سال.
ج- ایجاد خدمات تصویری جهت رفاه بیماران/ ایجاد صندوق انتقادات و پیشنهادات بیماران.
جهت دریافت فایل مقاله بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : تحقیق بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM , پروژه بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM , مقاله بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM , دانلود تحقیق بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM , بهینه سازی مدیریت آزمایشگاه و بررسی عدم تحقق TQM , بهینه سازی , مدیریت آزمایشگاه , عدم تحقق TQM